Socker- & glutenfri saftig morotskaka

Kommentera
2 ägg
3 dl finax glutenfria mjölmix
4 msk sukrin
1 msk agave
2 tsk bakpulver
1 tsk pepparkakskrydda
75 gram margarin (smält)
3 dl grovt rivna morötter
 
1 pkt (200g) vanlig philadelphiaost
1 tsk pepparkakskrydda
1 tsk agave
 
Sätt på ugnen på 175°C. Smöra och bröa en form (behövs inte till gummiformarna). Vispa ihop sukrin, ägg och agave. Blanda ihop mjölmixen, bakpulvret och pepparkakskryddan. Smält margarinet och häll över äggblandningen och margarinet till mjölblandningen. Rör ihop allt till en smidig smet och tillsätt sedan morötterna (kan vara bra att krama ur lite vatten ur morötterna så kakan inte blir för lös). Blanda allt jämnt och över i en form. In i ugnen 30 min. 
 
Låt den svalna innan man rör ihop glasyren och smetar över den. Jag toppade med hallon bara för att det skulle bli lite finare!