Fröknäcke med rosmarin

Kommentera
Drog ihop detta superenkla recept förut, satte det i ugnen och sedan fick det svalna. Somnade och vaknade utan att veta attjag gjort knäcke. Vilken trevlig överraskning när man vaknar!
 
2 dl majsmjöl
0,5 dl psylliumfrön
1 dl solroskärnor
1dl linfrön
0,5 dl kokosflingor
0,5 dl olivolja
2 dl kokande vatten
3 nypor flingsalt
2 nypor rosmarin
 
Rör ihop alla ingredienser och ta vattnet sist. Låt stå och dra till sig vattnet i 10 minuter. Bred ut över en plåt med bakplåtspapper, enklast är att ta ett annat bakplåtspapper att platta till det med eftersom det är lite varmt. Denna sats ska täcka hela plåten. In i ugnen på 150 °C i 50-60 minuter. Tillräckligt så det är hårt men inte så att solroskärnorna blivit för mörka. Låt stå och svalna i några timmar så det hinner bli hårt och svalt innan man bryter av det.